det man inte minns har aldrig hänt

nu sitter jag här och bara måste komma igång med ekonomin som jag har till imon och jag kan ju inget,.
slutade tidigt idag så jag åkte hem och sov lite för jag har varit så sjukt trött de senaste veckorna, sen emellan åt tog jag fram papprena för att läsa, och det fick jag gör med ett öga för jag avr så trött satt jag skelade om jag läsa med båda.

Nu ska jag verkligen försöka sluta, det kostar för mkt. Men jag blir så jävla tjinki om jag inte får. Jenny ligger en dag före så jag får kämpa nu.

Och något som gör mig ännu mer förbannad det är allt jävla snack som går runt, jag gillar det inte. Man ska vara tyst och inte snack, och måste man göra det snack inte högt och för privat då för fan!

Folk har alltid försökt få reda på de allra mest privata sakerna när jag gör något men jag är fortfarande lika låst i käften för jag gillar inte att prata om sånt. Det gör ju inte det hela bättre att alla mina vänner är väldigt öppna med sånt.

egentligen vill jag sluta med allt, bara låsa in mig på mitt rum men det är ju så förbanskat kul allt och sämmre blir det inte när mina älskade vänner är med. idioter gör det dock värre men dom kan ta sig.

nu sitter jag här och slarvar bort min tid när jag egentligen ska plugga. FAAAAN!


Ha det så himla bra<3

Måndag, två dagar kvar.

Det är jobbigt, väldigt jobbigt faktiskt.
Jag är bara grinig och förbannad hela tiden.
Har ingen ork till något.
Jag vill bara sova bort hela livet, helgerna kanske jag orkar.
Jag ber om ursäkt till alla som får stå ut med Maja-surskalle.
Ge mig mycket mat, sömn och cigaretter så kanske jag kan bli glad.
Men just nu är all kraft slut och minsta lilla gör mig riktigt förbannad.
Borde egentligen hålla mig hemma och gömma mig men det går inte för på onsdag bär det av till Karlskrona sen ska vi till fucking jävla polen och jag är fan inte på humör för att åka till en fattig jävla stad och se ungar det är skit synd om och få en jävla klump i magen för att jag vill hjälpa alla och ta med dom hem fast jag vet att jag inte har någon möjlighet. Jag kommer bli ledsen också för även om jag ger dom sjukt mycket kläder och saker vet jag att dom går hungria och inte alls har det lika bra som jag hade det när jag var en bortskämd jävla skit unge med både för mycket kläder och mat.

Hela jävla livet gör mig bara så riktigt jävla förbannad och jag kan inte göra något åt det. Kan ingen bara döda alla jävla fittor som finns så kanske någon jävla människa kan må bra!!! Och jag saknar min pappa också den jävla skit gubben.

RSS 2.0