strumpor i duschen

Tjäna nu har jag precis gått upp, tagit en dusch och så nu sitter jag här.
Det var första gången jag duschade här, är hos storasyster, så det blev strumpor i duschen för hennes dusch är så äcklig.
Eller nej vad säger jag? den är ju inte äcklig äcklig på det sättet men jag avskyr det kaklet eller vad et nu är inne på hennes toalett så där är jag hellt inte barfota och absolut inte i duschen. Så där stod jag naken med strumpor. Det hade ni allt gillar va ;)

Har planerat att göra min storasyster en stor tjänst om jag hinner det då va. Men jag kan inte skriva vad för det är ju en överraskning och vem vet... Hon kanske läser innan hon kommer hem.

I natt hade jag en jätte konstigt sömn och dröm. Fan vad mycket konstigt jag drömmde. Tex att 92 tjejerna (innebandylaget) dansbattlade mot ett annat lag. Helt plötsligt hör jag någon som står och sjunger med. Jag tror att det är Dessan som sjunger med fejk röst men när jag vänder mig om står Joar Berg där och sjunger och dansar i kort kjol och taight linne!

Vaknade klockan fyra av att Lina kom in till mig och frågade om hon fick sova hos mig :) Så liten och mesig är hon :)
Nej men seriöst då. Det blåst och regnade i natt som bara den och det hördes väldigt tydligt i hennes rum men inte i mitt så hon fick gärna sova 3 timmar i mitt rum då hon inte kunde sova i hennes.

Åh nu kom jag på en dröm, den var faktiskt lite läskig(tyckte jag).
Jag vaknar av väckarklockan som står på 09:00 (som jag satte den på kvällen innan) jag ställer om klockan till 10:00. När jag vaknar nästa gång står klockan på 12:25 och jag har klickat av alarmet i sömnen. Jag somnar om och vaknar igen. Denna gången står klockan på 09:00 och jag hade inte försovit mig. Jag hade bara drömmt. Det värsta var att när jag vaknade på riktigt var det precis som i drömmen fast jag upptäckte att det bara var en dröm. Så jävla verkligt var det!


Carro ringde nu, äntligen börjar det bli normalt mellan oss. Hon kommer in om ca 1 timme och så ska vi ta en fika.
Mamma ville att jag skulle komma hem och passa barnen men nej nej det kan jag ej !
Får lite dåligt samvete att jag inte var med igår när jag inte kan vara med idag. Men det är så det är. Vi får festa tillsammans imon istället ; )

Nu ska jag göra min tjänst samt äta chips och godis...


Hej då alla mina vänner och alla som jag känner<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0