Mingel

Tjäna, bakisdag, skolavslutning!
Du nämner det.

För er som inte fattade (inte för att jag skrev vad jag skulle göra men aja) så skulle jag till mingel igår på aranäs julfest efter att jag vart hos Markus i Onsala.
Den slutade ungefär som väntat, att jag var den kåtaste tjejen där inne men de korkade killarna fattade inte att jag bara drev med dom. To bad. Jaa så kan det vara :D haha !

Vi söp på och dansade som galningar och jag älskar det. När trams var på scen gick en tjej och en kille upp fick i uppdrag att på 30 minuter skulle tjejen ha ett par kalsonger med sig upp på scen och killen ett par trosor. Tjejen vann tror jag allt. Tjejer är ju bäst också.

Sen skulle dom ha upp två till, en av varje kön. Jag ser hur dom drar upp Alexander Moberg på scen och hux flux så står jag där jag med. Kul Kul jag som hatar att vara på scenen. Tack Emma och Lollo, jag älskar er. Vårat uppdrag var iallafall att vi skulle byta kläder med varandra, fast underklöderna fick vi ha våra egna, på 10 minuter. Av från scenen. Jag trodde dock aldrig att vi skulle göra det. Visst, för mig som tjej är det ju helt okej att ta på mig ett par brallor och t-shirt typ men när Moberg skulle ha mina kläder, leggings och en klänning och en tight jacka. Men fort av från scenen, han tog mig i handen och vi sprang in på toaletten. Jag vet det låter som något annat men av med kläderna och på med kläderna. Ut från toaletten där alla kollade konstigt på oss, dom som inte fattade då. Vi hoppade upp på scenen. Fan va snabba ni var sa mickkillen. Snackade något om att vi var på toaletten. Han frågade mig hur det kändes, geek som jag är svarade jag "As bra". HAHAHAHA!
Vi vann iallafall varsin trams live dvd.
In på toaletten igen, killtoan, och där inne doppade jag Mobergs tröja i den där kisserännan för killar. Sedan kom Joel in också när vi bytte om. Gosigt!

Jag fick också gnuggat min röv mot en trams killes kuk. Åh mysigt.

Moberg&ApelgrenMåste dra ska träffa Emma om 5 minuter. STRESSA!!!!
Har jag glömt nåt skriva jag sedan.
Ska på julavslutning nu coh sen ska jag träffa Vikk och gänget<3Hej Då / Kåta Maja

Kommentarer
Postat av: Anton

maja, för i...

2008-12-20 @ 23:32:01
URL: http://lusspojkarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0